måndag 9 december 2013

Helvetes tid!!!

Min pappa har nu vart sjuk i tre månaders tid å efter att vi åkt in och ut på olika akutmottagningar, han har vart inlagd lite här och där... De har inte hittat något fel, sen kom dommen 25/11 som ett jäkla slag i ansiktet!!!

 Visst, vi visste att det var något fel men ingen av oss har förväntat sig att få höra detta!!! 
Min far har fått sin diagnos och den lyder såhär: KoL och Lungfibros - två jävla lungsjukdomar som inte går att bota!!! Det räckte liksom inte med en? Nä!! Det ska vara båda två!!! Fan vad orättvist allt är!!!! Varför just min pappa? VARFÖR? Han är en bra människa!!! Han vill alla väl!!!! Han tänker ALLTID på alla andras BÄSTA före sig själv!!!

En jääääävla massa VARFÖR!!!!!!

Kommer aldrig glöma den 25/11 - då vår värld rasade!!! Hur i helvete går man vidare nu? Hur i helvete kan jag le igen utan att ha dåligt samvete? Hur i helvete kommer jag/vi någonsin att vara lyckliga igen??? En jäkla massa HUR?! Hur länge kommer HAN att leva? Vågar inte ens tänka tanken på att förlora min pappa- MIN HJÄLTE❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jag försöker att tänka positivt- men HUR??? Min pappa har gått ner 10kg på tre månader. Idag väger han 67kg och är ca: 180 lång- det är inte mkt!!! 

DET var en jobbig dag idag då jag förklarade situationen för han- han var inte medveten om sin sjukdom( han vet att det är allvarlig- men inte HuR allvarlig)!! han är inte medveten om att den har en dödligutgång!!! 

På nätet läser jag om detta- har nog läst allt som finns! Det står att människor med dessa sjukdomar lever dock högst i 5 år! VADÅ 5år? Min pappa är bara 62 år gammal- han har många år kvar att leva!!!
Men enligt läkarna så tror de dock längs 1 år!🔫🔫🔫🔫 

Jag hade ett litet hopp - men det försvann ganska fort! Jag hade bestämt mig för att GE min pappa en av mina lungor - men tydligen så går det inte!!! Han måste ha två!!! Fattar inget,  då jag läst att vi människor kan leva med en lunga. Då jag läst att de med dessa sjukdomar kan leva med en- men förstår då inte varför de sa NEJ!!! 
 Vi ska träffa pappas läkare den 20/12, jag ska fråga lite mer om lungtransplation! 
Jag kommer att göra ALLT JAG bara kan för att rädda livet på min pappa!!!! 

Pappa jag älskar dig❤️