måndag 9 december 2013

Helvetes tid!!!

Min pappa har nu vart sjuk i tre månaders tid å efter att vi åkt in och ut på olika akutmottagningar, han har vart inlagd lite här och där... De har inte hittat något fel, sen kom dommen 25/11 som ett jäkla slag i ansiktet!!!

 Visst, vi visste att det var något fel men ingen av oss har förväntat sig att få höra detta!!! 
Min far har fått sin diagnos och den lyder såhär: KoL och Lungfibros - två jävla lungsjukdomar som inte går att bota!!! Det räckte liksom inte med en? Nä!! Det ska vara båda två!!! Fan vad orättvist allt är!!!! Varför just min pappa? VARFÖR? Han är en bra människa!!! Han vill alla väl!!!! Han tänker ALLTID på alla andras BÄSTA före sig själv!!!

En jääääävla massa VARFÖR!!!!!!

Kommer aldrig glöma den 25/11 - då vår värld rasade!!! Hur i helvete går man vidare nu? Hur i helvete kan jag le igen utan att ha dåligt samvete? Hur i helvete kommer jag/vi någonsin att vara lyckliga igen??? En jäkla massa HUR?! Hur länge kommer HAN att leva? Vågar inte ens tänka tanken på att förlora min pappa- MIN HJÄLTE❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jag försöker att tänka positivt- men HUR??? Min pappa har gått ner 10kg på tre månader. Idag väger han 67kg och är ca: 180 lång- det är inte mkt!!! 

DET var en jobbig dag idag då jag förklarade situationen för han- han var inte medveten om sin sjukdom( han vet att det är allvarlig- men inte HuR allvarlig)!! han är inte medveten om att den har en dödligutgång!!! 

På nätet läser jag om detta- har nog läst allt som finns! Det står att människor med dessa sjukdomar lever dock högst i 5 år! VADÅ 5år? Min pappa är bara 62 år gammal- han har många år kvar att leva!!!
Men enligt läkarna så tror de dock längs 1 år!🔫🔫🔫🔫 

Jag hade ett litet hopp - men det försvann ganska fort! Jag hade bestämt mig för att GE min pappa en av mina lungor - men tydligen så går det inte!!! Han måste ha två!!! Fattar inget,  då jag läst att vi människor kan leva med en lunga. Då jag läst att de med dessa sjukdomar kan leva med en- men förstår då inte varför de sa NEJ!!! 
 Vi ska träffa pappas läkare den 20/12, jag ska fråga lite mer om lungtransplation! 
Jag kommer att göra ALLT JAG bara kan för att rädda livet på min pappa!!!! 

Pappa jag älskar dig❤️ 

torsdag 3 oktober 2013

Grrrr!

Det är fortfarande något fel på bloggen! Det går inte att lägga ut bilder! Varför????

onsdag 2 oktober 2013

Yeah!!!!

Äntligen fungerar min blogg! 
Fr.o.m. Idag ska jag återuppta min blogg!

Hoppas jag har kvar någon sv mina läsare- det var ju ett tag sedan trots allt!

Puss och kram vi ses på STAN!😘

lördag 20 juli 2013

fredag 12 juli 2013

Det är mkt som händer inom mig just nu!!!

Jag är SÅ ledsen, jag är så besviken på mina val i livet, jag är så utmattad av att försöka, jag är så trött att alltid klara allt själv, jag är SÅ arg- å jag tror på KARMA- men när fan ska den slå tillbaka???!!!!!! När fan ska N få betala för allt
skada han åstadkommit våra barn??!! 😡😡😡😡😡😡

Barnens pappa åker till Kroatien idag å blir borta i 2 månader- hur fan klarar han sig utan sina barn??? Har den jävla människan några känslor alls??? Å det är exakt 19 dagar sedan han hade dem idag- å det blir nog längre än så!!!!
 Alltså väljer han att inte träffa dem på 2 månader och 19 dagar- gör man bara SÅ??? 👊👊👊👊

Jag är så sjukt arg på mig själv å!!!! Varför angasherar jag mig så mkt under alla dessa år ( rättare sagt i nästan 9 år) att försöka få en vuxen människa att älska sina barn- jo, för att dem av någon konstig anledning behöver känna sig älskade och accepterade av sin pappa!!! 

Men varför kan jag bara inte acceptera att han inte har något hjärta- detta äter upp mig inifrån- jag känner att jag inte har någon ork att försöka längre å det gör mig så ARG!!! 🔫🔫
Jag vill och jag ska klara av att nå fram till han å få han att förstå att de behöver honom- att han skadar våra barn - de viktigaste i mitt liv- men jag vet inte hur jag ska orka fortsätta att kämpa när jag helt enkelt är SÅ tom! 👊👊👊👊😡 

Men lite finns det kvar inom mig å så länge jag lever ska jag försöka kämpa för mina barns BÄSTA!!!! ❤❤

De här 19 dagar brukar han inte träffa dem men denna gång ville han träffa dem förra veckan men vi drog på kryssning då å jag har för första gången sagt STOP👊😡-Hoppas bara jag kan hålla DET!! Å vill han vara pappa ska han vara det på heltid å inte bara när det passar honom!!!! 

Gillar han inte  DET får han gå via rätten- men då jäklar får han ställa upp halva semestrar å!!!! Jag borde ha gjort det för längesedan men jag klarar inte av det- av någon konstig anledning bryter denna människa ner mig å jag bara flyter ut och försvinner i mig själv!!!

Ja,ja..... Hoppas allt ordnar sig för våra barns bästa- för det ända jag vill är att de ska vara i centrum och att jag och deras pappa ska sträva mot samma mål när det gäller barnens BÄSTA- för de förtjänar bara det BÄSTA här i livet!!! Mina tre små änglar- mamma älskar ER mer än livet!!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

💔💔💔💔💔💔

I morgon åker mina tvillingar till Kroatien i 4 V. Jag är SÅ glad för deras skull, men mitt mamma❤ brister!!!!! Hur FAN ska jag klara mig utan dem???? 

Som tur är min Bella kvar hemma- men henne ser man ju typ aldrig- hon är jämt ute med sina vänner och sover borta!!! 

Jag kanske behöver detta 4 v att andas ut att ta dagen som den kommer- men tanken på det gör mig RÄDD!!!!! 

Vem vet- jag kanske vinner på lotto och kan då åka ner till Kroatien i 14 dagar- DÅ GÖR jag det!!!!!! Det är inte lätt när man är sjukskriven och fattig- Men alla mina nära och kära är friska och lever å det är det ända som räknas- ALLT annat ordnar sig!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤

Adrian och Kassandra mamma älskar ER och sakna ihjäl mig efter ER!!!! Hoppas ni får en underbar semester för det är ni värda! 

torsdag 4 juli 2013

Hipp, hipp hurra idag fyller mina bebisar 10 år!

Gud så fort tiden gått- de var endast 14 månader när jag och deras pappa separerade!!! Å vad jag har vart rädd för att de ska växa upp och hata mig för att jag inte stannade hos deras pappa, men så är inte fallet å jag är över lycklig över att de förstår mig å älskar mig villkorslöst! Mkt har hänt under dessa år å jag trodde aldrig jag skulle klara att uppfostra dem själv ( med mkt hjälp ifrån mina päron) och STOR hjälp av deras storasyster Bella ( min stora tjej)  men vi har klarat det å de har växt upp till stora 10 åringar och så smarta och självständigt individer! Så vi har klarat det tillsammans å vi är oslagbara så länge vi är tillsammans❤❤❤❤ Det jag vill säga är att idag fyller de 10 år å varje minut med dem har vart underbar å jag är så lyckligt lottad för att få kalla dem MINA! Stort GRATTIS mina älsklingar!!! 
Bild 1 från idag- bild 2 när de var 3 år!❤❤

fredag 7 juni 2013

måndag 3 juni 2013

Usch...

Varför kan jag inte bara för en gångs skull må BRA?!!! Fan har jag gjort för att förtjäna detta liv?! Har nog inte förs nu fattat hur känslomässigt skadad jag är!!!! Ett nackskott skulle sitta FINT nu! 

Fan kan inte saker och ting bara falla på plats en gång för alla?!!!!


söndag 19 maj 2013

Yeah!!!!

Idag var min underbara son till Arboga och spelade fotbollsmatch- å DE vann!! Så jäkla BRA de är!!!!! De har spelat tre matcher och vunnit alla tre👍👍👍👍⚽⚽⚽⚽⚽ så lycklig för hans skull! GRATTIS älskling!!! 

tisdag 14 maj 2013

Mysdag!

Skolan sen hämtade jag Kassi och vi åkte ner på stan å det blev ett spontant häng i parken med Paulina och tjejerna!❤❤❤.  Å spontant bestämde Alma och Kassi för att sova här hemma- underbart!!!

måndag 13 maj 2013

GRATTIS älskling på din dag!❤❤

🎂🎂🎂🎂🎂

Lördagen!

Så roligt vi hade- först fest hos bror min och Marie och Munne joinade å! Sen Bruks med alla å lyssnade på Di Leva👍👍👍 tack för en underbar kväll!